جستجو

سوالات متداول اینترنت پر سرعت +ADSL2

سوالات متداول اینترنت پرسرعت +ADSL2

اینترنت پرسرعت +ADSL2 یکی از مهمترین سرویس های پارس تلکام است که به سبب زیر ساخت مناسب، با پوشش گسترده‌ای در اختیار متقاضیان به اینترنت پرسرعت +ADSL2قرار میگیرد. در این قسمت تلاش کردیم به متداول‌ترین سوالات شما پاسخ دهیم.

  • انواع روش‌های ثبت‌ نام به چه صورت است؟

    میتوانید با تماس با شماره ۳۲۰۱۸(۰۵۱)، یا ورود به سایت پارس تلکام اقدام به ثبت‌نام سرویس کنید.

  • نحوه بررسی محدوده پوشش‌دهی مخابرات به چه صورت است؟

    ابتدا وارد سایت پارس تلکام شده و در قسمت «مناطق تحت پوشش» استان خود را انتخاب نمایید وضعیت سرویس‌دهی به شهر و مرکز مورد نظر را بررسی نمایید. البته اگر مسیر ثبت نام سرویس اینترنت پر سرعت را هم طی کنید در صورتیکه شماره تلفن شما تحت پوشش نباشد به شما اعلام خواهد شد و امکان ادامه ثبت نام نخواهید داشت .

  • مدارک لازم برای ثبت‌نام چیست؟

    کپی از آخرین قبض پرداختی و کپی کارت ملی صاحب خط نیاز میباشد.

    بعد از پرداخت وجه به شماره ۰۹۰۱۴۹۹۵۳۶۴ واتس اپ نمایید

    و یا از طریق سایت به ادرس https://www.parswebsite.ir/FormBuilderClient/RenderPage/?id=۷ اپلود نمایید تا در اسرع وقت اقدام شود

  • نحوه پرداخت وجه چگونه است ؟

    شما هم از طریق سایت می توانید مراحل پرداخت وجه را انجام دهید و هم می توانید به یکی از حسابهای شرکت داده پردازی پارس واریز نمایید و فیش واریری را از طریق واتس اپ و یا از طریق سایت اعلام نمایید

  • آیا حجم ترافیک +ADSL۲ به دوره بعد منتقل می‌شود؟

    خیر. حجم مصرفی در انتهای همان دوره صفر می‌شود. اما اگر ترافیک اضافه خریداری کرده باشید، آن مقدار به دوره بعدی منتقل می‌شود و تاریخ انقضا ندارد.

  • با اتمام حجم ترافیک +ADSL۲ پیش از پایان دوره چه میشود؟

    درصورتی‌که حجم ترافیک زودتر از موعد تمام شود، از طریق سایت پارس تلکام می‌توانید اقدام به شارژ مجدد نمایید.

  • از چه طریقی ترافیک +ADSL۲ بخریم؟

    از طریق وارد شدن به پنل کاربری در سایت پارس تلکام میتوانید به صورت آنلاین نسبت به شارژ ترافیک یا سرویس خود اقدام کنید. برای این کار به رمز دوم کارت بانکی و برای پرداخت‌های بیشتر ۱۰۰ هزارتومان به رمز یکبار مصرف در تمامی کارت های بانکی نیاز دارید. رمز یکبار مصرف را میتوانید از طریق دستگاه خودپرداز بانک مبدا و یا مراجعه حضوری به بانک دریافت کنید.

    اگر امکان انجام پرداخت به صورت آنلاین را ندارید، میتوانید با مراجعه به یکی از شعب بانکها پرداخت کنید و با مراجعه حضوری به واحد امور مشترکین پارس تلکام یا تماس با واحد پشتیبانی ادامه کار را دنبال کنید.

  • تمدید سرویس +ADSL۲ چگونه انجام میشود؟

    پرداخت اینترنتی در سایت یا پارس تلکام، باهمراه داشتن رمز دوم کارت‌های شتاب

    غیراینترنتی با مراجعه به یکی از شعب بانکها

    مراجعه حضوری به واحد امور مشترکین پارس تلکام‌

    تماس با شماره ۳۲۰۱۸ (۰۵۱) و ارتباط با واحد فروش

    ثبت ‌نام آنلاین از طریق سایت پارس تلکام

    حضور در دفتر نمایندگی شرکت پارس تلکام در سراسر کشور

  • مراحل راه ‌اندازی سرویس +ADSL۲ چیست؟

    بعد از انجام مراحل بالا مراحل تخصیص پورت و ارسال خط برای مخابرات انجام میوشد (به‌ زودی خط‌ ثابت پارس تلکام‌ نیز قابل استفاده خواهد بود). بعد از رانژه شدن نیز برای هماهنگی نصب سرویس با شما تماس گرفته میشود وبه صورت تلفنی نصب انجام خواهد شد .

  • زمان راه اندازی سرویس +ADSL۲ چه قدر است؟

    بعد از واریز وجه به حساب پارس تلکام، اگر خط مورد نظر بدهی نداشته باشد، برای رانژه شدن خط از سمت مخابرات به حداکثر ۳ روز کاری و بعد از آن برای نصب سرویس، حداکثر ۲ روز زمان لازم خواهد بود.

  • اصلاح رانژه کردن خط به چه معناست؟

    هنگامی که شما درخواست اینترنت پرسرعت +ADSL۲ می‎دهید، خط شما نیاز به «رانژه» شدن دارد. رانژه شدن خط به این معنی است که خط شما از سویچ مخابرات جدا شده و به دستگاه‌هایی به‌نام DSLAM متصل می‌شود. البته برای این‌که خط شما همچنان امکان‎ شماره گیری نیز داشته باشد DSLAM دارای یک Splitter (جدا کننده) هم هست که خروجی آن مجدداً به سویچ مخابرات متصل می‌شود تا شما هم‎زمان بتوانید Voice (صوت) و Data (داده) را روی خط تلفن خود داشته باشید.

  • مودم های سرویس +ADSL۲ پارس تلکام را از کجا تهیه کنیم؟

    مودم های سرویس +ADSL۲ پارس تلکام در دو دسته کابلی و بیسیم قرار میگیرند و از معتبرترین برند‌ها و با گارانتی معتبر، در اختیار مشترکین قرار میگیرد. سازگاری این مودم‌ها با مراکز مخابراتی تحت پوشش پارس تلکام توسط کارشناسان و متخصصان این شرکت تست و تایید شده است.

  • اسپلیتر چیست و چه کاربردی دارد؟

    اسپلیتر (Splitter) به ابزاری برای جدا کردن صوت و داده گفته می شود. این قطعه یک ورودی برای خط تلفن و دو خروجی برای گوشی تلفن و مودم +ADSL۲ دارد. این ابزار از اختلالات اینترنت و قطع و وصل شدن تلفن جلوگیری می‌کند.

فیلترها
Sort
display