جستجو

دستگاههای متصل به مودم شما

 

چه دستگاه‌هایی به مودم شما متصل هستند؟

اگر با استفاده از مودم به اینترنت دسترسی دارید، قطعا یکی از دغدغه‌‎های شما، امنیت بالای تنظیمات مودم و عدم دسترسی دیگران به رمز عبور و هک وای‌فای است. در حقیقت امکان اتصال به یک مودم تنها با اطلاع از رمز عبور آن امکان‌پذیر است اما گاهی هکرها با استفاده از نرم‌افزارها و تکنیک‌های خاص خود، موفق به ورود به شبکه وای‌فای کاربران می‌شوند. به همین منظور و برای جلوگیری از هک مودم خود می‌توانید در ادامه همین مقاله با ما همراه باشید تا راهکارهای متفاوت برای افزایش امنیت مودم و اینترنت را به شما آموزش دهیم تا بتوانید با استفاده از نرم‌افزاری مشخص، از تعداد دستگاه‌های متصل به مودم خود آگاه شوید.

نحوه مشاهده دستگاه‌های متصل به مودم با استفاده از اپلیکیشن Fing

 به منظور آگاهی و مشاهده دستگاه‌های متصل به مودم، اپلیکیشن‌های متفاوتی طراحی و در دسترس کاربران با سیستم‌های عامل متفاوت قرار گرفته است که ما در این بخش قصد داریم مناسبت‌ترین آن را خدمت شما معرفی کنیم. پیش از معرفی اپلیکیشن Fing، از شما دعوت می‌کنیم تا با کارکرد معمول بسیاری از این اپلیکیشن‌ها آشنا شوید.
به‌طور کلی، به محض ورود شما به شبکه وای‌فای مودم، آی‌پی دستگاهی که شما از آن استفاده می‌کنید ثبت می‌شود و این آی‌پی از طریق نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های متفاوت، قابل مشاهده برای کاربر صاحب مودم خواهد بود. اپلیکیشن Fing که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت، قابلیت نصب بر روی سیستم عامل IOS و اندروید را دارد و یکی از کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌های مشاهده تعداد دستگاه‌های متصل به مودم است. این اپلیکیشن در کافه‌بازار ، اپ‌استور ، پلی‌استور گوگل قابل دسترس است و نصب آن نیز فضای زیادی از دستگاه موردنظر شما نمی‌گیرد.

پس از نصب اپلیکیشن Fing بر روی دستگاه اندروید یا IOS خود، وارد صفحه اصلی این اپلیکیشن می‌شوید و در این بخش می‌توانید با تعیین Fing Wi-Fi در نوار ابزار بالای صفحه اپلیکیشن، وارد فضای مربوط به مودم شوید. ذکر این نکته ضروری است که به منظور مشاهده دستگاه‌های متصل به مودم، شما باید متصل به مودم موردنظرتان باشید، زیرا با استفاده از اپلیکیشن Fing قادر نخواهید بود که دستگاه‌های متصل به مودم‌ دیگران را مشاهده و بررسی کنید. در این مرحله برای مشاهده دستگاه‌های متصل به مودم، گزینه Refresh در بالا قسمت راست را انتخاب و در نهایت نتیجه این بررسی را مشاهده کنید.
در این بخش، مودم شما به عنوان یکی از دستگاه‌ها معرفی و سایر دستگاه‌‎های متصل به مودم شما نیز نمایش داده می‌شوند. همچنین در این بخش، مقابل نام هر دستگاه متصل به اینترنت شما، نام کمپانی سازنده دستگاه و نیز مک آدرس مربوطه قابل مشاهده است. رایگان بودن این اپلیکیشن به شما کمک می‌کند که در بازه‌های زمانی متفاوت، برای اطمینان از امنیت شبکه وای‌فای خود، این تست را انجام دهید و دستگاه‌های متصل به مودم‌تان را مشاهده فرمایید. یکی از مزیت‌های این اپلیکیشن آن است که با استفاده از اتصال به آن هر دستگاه جدیدی که به مودم شما متصل شود، پیامی برای شما نمایش داده خواهد شد. جالب‌تر آنکه شما می‌توانید با استفاده از این اپلیکیشن، سرعت اینترنت خود را در هر زمانی که مایل بودید، مشاهده فرمایید.
ذکر این نکته ضروری است که اپلیکیشن Fing تنها اپلیکیشن و نرم‌افزار مربوط به مشاهده دستگاه‌های متصل به مودم نیست و برای اطمینان از عدم هک وای‌فای، می‌توانید از سایر نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها نیز استفاده کنید.

با سایر راهکارهای جلوگیری از هک مودم آشنا شوید

 قابلیت فیلترینگ مک آدرس در مودم‌های به مشترکین این امکان را می‌دهد با توجه به آدرس مک دستگاه‌ها، به عده خاصی از آن‌ها اجازه دسترسی به شبکه وای‌فای را داده یا جلوی اتصال تعدادی از آن‌ها را بگیرد. در‌ واقع بعد از تنظیمات مک فیلترینگ، مودم مشخص می‌کند این آدرس مک تایید شده است یا خیر و اگر تایید نشده باشد، اجازه اتصال به شبکه برای آن دستگاه صادر نخواهد شد. همچنین در مقاله‌ای که قبلا به آن پرداختیم، نحوه فیلتر کردن آدرس‌های مک در انواع مودم‌های به طور کامل توضیح داده شده است.

همچنین باید به خاطر داشته باشید که تغییر رمز وای‌فای در بازه‌های زمانی کوتاه مدت، می‌تواند به افزایش امنیت شبکه وای‌فای شما کمک کند و جلوی هرگونه هک مودم نیز از این طریق گرفته شود. برای تعیین رمز وای‌فای خود نیز از حروف، اعداد و انواع نشانه‌ها استفاده کنید.

 

راهکارهای سازمانی
مناطق تحت پوشش +ADSL2
فیلترها
Sort
display